Навчальний комплекс сервісного центру ERC (далі – НК СЦ ERC) засновано 2012 року задля підвищення якості обслуговування техніки та створення консультаційно-навчального центру для партнерських сервісних центрів і замовників. Матеріально-технічна база НК СЦ ERC, а також кваліфікаційний рівень тренерського складу зумовлюють можливість здійснювати як очне, так і дистанційне навчання та консультації.

Із середини квітня 2020 року СЦ ERC перевів навчання в режим онлайн і сконцентрувався на організації технічних вебінарів за напрямом «Пристрої для друку Canon».

Навчання передбачає теоретичну та практичну частини, сесії «запитання-відповідь» і тестування з подальшою сертифікацією та присвоєнням кваліфікації з правом обслуговування конкретних моделей, що дає змогу гарантувати якісну сервісну підтримку й обслуговування пристроїв Canon.

Завдяки технічному навчанню інженери можуть ознайомитися з новими продуктами, дізнатися їхню специфіку та особливості.

Завершуючи навчання, інженер здобуває необхідні технічні знання з налаштування, обслуговування та ремонту продукції. Після закінчення семінару кожен учасник має доступ до комплекту навчальних матеріалів, включно з технічною документацією, тренінг-презентацією з додатковим технічним матеріалом із теми семінару та відеозаписом власне тренінгу.

Крім того, упродовж тренінгу всі учасники мають змогу безпосередньо обговорити з тренерами технічні питання, які їх цікавлять.

Тренінги проводить інженер СЦ ERC В’ячеслав Кованцев, який навчався і підтвердив свою сертифікацію на базі навчального центру Canon. Для підтримання заявленого рівня сертифікації і знань, а також набуття нових навичок, він регулярно бере участь у навчальних семінарах і тренінгах, організованих європейським тренінговим центром Canon, успішно складає кваліфікаційні іспити та обмінюється технічним досвідом з європейськими колегами.

В’ячеслав Кованцев заразом є й висококваліфікованим інженером із постійною практикою проведення ремонтів, що дає змогу забезпечити високий технічний рівень навчання.

Щоб отримати докладнішу інформацію, звертайтеся на електронну пошту service@erc.ua.

Перед початком кожного тренінгу впродовж обмеженого часу відкривається доступ до реєстрації на тренінг. Стежте за нашими новинами на сайті та на сторінці Facebook.