Навчальний комплекс сервісного центру ERC (далі НК СЦ ERC) було засновано в 2012 році з метою підвищення якості обслуговування техніки та створення консультаційно-навчального центру для партнерських сервісних центрів і замовників. Матеріально-технічна база НК СЦ ERC, а також кваліфікаційний рівень тренерського складу дозволяють проводити як очне, так і дистанційне навчання і консультації.

Із середини квітня 2020 року, СЦ ERC перевів навчання в режим онлайн і сконцентрувався на проведенні технічних вебінарів за напрямком друкуючої техніки Canon.

Навчання складається з теоретичної та практичної частин, сесії «питання-відповідь» та тестування з наступною сертифікацією та присвоєнням кваліфікації на право обслуговування конкретних моделей техніки, що дозволяє гарантувати високу якість сервісної підтримки і обслуговування техніки Canon.

Технічне навчання дає можливість інженерам ознайомитися з новими продуктами, дізнатися їх специфіку та особливості.

Після проходження навчання, інженер отримує необхідні технічні знання для налаштування, обслуговування та ремонту продукції. По закінченню семінару, кожен учасник має доступ до комплекту навчальних матеріалів, в який входить технічна документація, тренінг-презентація з додатковим технічним матеріалом по темі семінару та відеозапис самого тренінгу.

Крім того, впродовж тренінгу, всі учасники мають можливість безпосередньо обговорити цікаві для них технічні питання з тренерами.

Тренінги проводить інженер СЦ ERC В'ячеслав Кованцев, який пройшов навчання і підтвердив свою сертифікацію на базі навчального центру Canon. Для підтримки заявленого рівня сертифікації і знань, а також навчанню новим продуктам, він регулярно бере участь в навчальних семінарах і тренінгах, організованих європейським тренінговим центром компанії Canon, здає кваліфікаційні іспити, і обмінюється технічним досвідом із європейськими колегами.

В'ячеслав Кованцев — одночасно є висококваліфікованим інженером з постійною практикою проведення ремонтів, що дозволяє забезпечити високий технічний рівень навчання.

Щоби отримати докладнішу інформацію, напишіть нам на електронну пошту service@erc.ua.

Перед початком кожного тренінгу впродовж обмеженого часового вікна відкривається доступ до реєстрації на тренінг. Слідкуйте за нашими новинами на сайті та на сторінці Facebook!