СЕРВІСНИЙ ЦЕНТР

Сервісний центр ERC – найбільший сервісний центр в Україні, який має величезний досвід сервісного обслуговування широкого спектра продукції: від споживчих товарів й електроніки до побутової техніки, телевізорів та електротранспорту.

26 років (починаючи з вересня 1997 р.) – наш професійний стаж на ринку сервісних послуг як авторизованого сервісного центру.

ERC Сервіс здійснює гарантійне обслуговування техніки понад 100 виробників. Актуальний перелік вендорів можна переглянути тут.

Усі процеси забезпечення сервісної підтримки як для гарантійних, так і післягарантійних ремонтів організовані й виконують відповідно до затверджених правил і стандартів виробників.

Крім стандартних процедур гарантійного та післягарантійного обслуговування, СЦ ERC надає послуги з інсталяції та технічного обслуговування обладнання, зокрема спеціальні пропозиції сервісної підтримки для корпоративних замовників.

У сервісному підрозділі ERC працює 126 досвідчених фахівців, включно зі 49 сертифікованими інженерами, які виконують ремонти будь-якого рівня складності.

Для забезпечення якісного обслуговування та підтримання високого рівня кваліфікації наших співробітників СЦ ERC постійно інвестує в технічне навчання та сертифікацію персоналу, спеціальне обладнання, витратні матеріали та інструменти.

Перелік надаваних сервісних послуг та їхню вартість можна дізнатися в розділі Прайс. Ціни зазначено в гривнях із ПДВ.

Наша присутність в інших містах України організована через майже 140 надійних сервіс-партнерів, що дає змогу швидко реагувати на сервісні запити не тільки в Києві, а й в усій Україні. Перелік партнерів можна знайти в розділі Гарантія відповідно до кожного бренда.

Для підготовки технічних фахівців партнерських сервісних центрів на базі сервісного центру ERC створено Тренінг-центр (працює з 2002 р.) для проведення очного й дистанційного навчання.

Також на базі СЦ ERC організовано потужний і сучасний логістичний комплекс зі складським хабом для зберігання запасних частин і надання щоденних послуг із доставки запасних частин по Києву та в межах усієї* України.

СЦ ERC також пропонує для продажу бізнес-партнерам широкий асортимент якісних запасних частин всесвітньо відомих виробників.

Для бізнес-партнерів, які спеціалізуються на послугах із ремонту, діють особливі умови й система знижок. Відвантаження запасних частин здійснюють зі складу в Києві. Подати заявку на авторизацію можна тут.

Для зручності відвідувачів СЦ ERC навпроти центрального входу до сервісного центру організовано паркінг.

Функціонал нашого сайту service.erc.ua передбачає можливість зареєструвати онлайн-замовлення на обслуговування і доставку, дізнатися орієнтовну вартість ремонту, а також перевірити статус ремонту.

Працюємо для вас із понеділка до п’ятниці з 9:00 до 18:00 без перерви, якщо інше не зазначено на нашому сайті.
 
*крім частково окупованих і територій, де ведуться бойові дії.